ZAKAJ ALPIN SAUNA

Kdaj si si zadnjič vzel čas zase? Preprosto in samo zase?

 

Sodobni vsakdan predstavlja nenehno hitenje, hrup, poplavo informacij, obveznosti, pričakovanj, stresa. Ljudje pa si ne dovolimo ustaviti in si vzeti čas zase. Dokler ne pregorimo.

 

V Alpin Sauni se čas končno ustavi. Vsaj za nekaj ur lahko ubežite vsakdanu in se posvetite samemu sebi. Ob pogledu skozi steklo občudujte sveže jutro in čarobne sončne zahode. Sanjajte ob pogledu na neskončne kapljice, ki polzijo po steklu ali pa se igrajte s toplimi žarki sončne svetlobe. Blizu narave. V harmoniji z naravo. Ob njenem dotiku.

 

Stik z naravo pomiri, umiri, odklopi. Zaživi.

  • MULTIFUNKCIONALNOST
  • MOBILNOST
  • UPORABNOST
  • RACIONALNOST
Vrtne savne – ALPIN SAUNA

Visoko tehnološki materiali so bistvo kakovosti zunanjih saven. Izdelava savne APIN SAUNA je tako kakovostna, da Vam nudimo 2 leti garancije na vgrajeno tehniko, 5 let garancije na lesene dele in njihovo izvedbo, hkrati vam omogočamo tudi 10 let garancije na strešno konstrukcijo.

Your time,

OUTSIDE

Vrtne savne – ALPIN SAUNA

 

Alpin Sauna je vrtna savna, ki je v celoti razvita in izdelana v Sloveniji, na obrtniški način, z možnostjo maloserijske izdelave oziroma ob upoštevanja vaših individualnih želja.

UPORABNOST

Alpin Sauna je namenjena tako privatni kot tudi komercialni uporabi. Izdelek je lahko izjemna dopolnitev že obstoječi hotelski wellness ponudbi ali pa ga vključite kot nadgradnjo, ki izpopolni vašo ponudbo. Produkt je posebej primere za kampe in glampinge.

MOBILNOST

Mi poskrbimo, da zunanjo savno dostavimo in postavimo na točkovne (lesene) temelje ali pa jo pritrdimo s tehniko vijačenja v tla. Mobilnost savne omogoča enostaven prenos enote na drugo mesto oziroma lokacijo.

RACIONALNOST

Alpin Sauna je glede na visoko kakovostno in obrtno izdelavo cenovno ugodna rešitev in je primerljiva  podobnim funkcionalnimi enotam postavljenih v notranjih prostorih.

OBRTNA PROIZVODNJA

Zunanje savne so narejene iz kakovostnega slovenskega lesa, v butičnem mizarstvu. Vsaka savna je edinstvena in je lahko izdelana po vaših željah in zahtevah.

GARANCIJA

Kvalitetna in obstojna lesena konstrukcija je dopolnjena s kakovostno vgrajeno tehniko. Našemu produktu zaupamo, zato vam nudimo dve leti garancije na vgrajeno tehniko, pet let garancije na lesene dele in njihovo izvedbo, hkrati pa vam omogočamo tudi deset let garancije na strešno konstrukcijo.

MATERIALI

 

Zunanja obloga

Zunanja obloga je izdelana iz masivnega lesa smreke ali jelke (po dogovoru tudi macesna), ki je termično obdelan.

 

Termična obdelava zunanje obloge Alpin Saune omogoča ustrezno prilagoditev različnim vremenskim razmeram in dolgo življenjsko dobo izdelka. Les varuje proti mikroorganizmom, gobavosti in insektom, hkrati pa ga različne temperaturne in ostale vremenske značilnosti ne zvijejo ali kakorkoli deformirajo. Barva lesu je karamelno oziroma čokoladno rjava in z leti enakomerno posivi. Barvni ton lahko prilagodimo po vaših željah, z ustreznim lazurnim premazom.

Notranja obloga

Les je obdelan s paro, površina pa je ščetkana, kar ji da videz staranega lesa.

 

Termo izolacije

Vrtna savna je izdelana iz masivne konstrukcije, posledično pa ne prihaja do kondenza. Ustrezna sestava sten zagotavlja visoko izolativnost, ki je v stropu še dodatno odebeljena.

 

Streha

Nagib strehe je 2 % . Uprabljamo siko folijo, z aluminjasto obrobo, iz katere je izpeljana odtočna cev.

TEHNOLOGIJA

 

Naše zunanje savne so poleg klasične finske savne lahko tudi BIO savne. To pomeni, da se poleg temperature prilagaja tudi vlaga v savni. Infrardeči grelec za eno ali več oseb namestimo z ergonomsko oblikovanim naslonom.

 

Električne peči so kakovostno obdelane  iz kvalitetnih materialov.

 

(Digitali) upravljalski sistem, z možnostjo daljinskega upravljanja.

 

Led razsvetljava v savni in ostalih prostorih.

 

Glasba – v Alpin Sauno vgradimo bluetooth predvajalnik glasbe in zvočnike, ki so odporni na toploto

Contact us to design

your backyard escape today!